20 Jan 2021
COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER met contract voor onbepaalde duur (m/v)
Aterno. Anvers - Nederland

Aterno is sinds een tiental jaren marktleider in België. Wij produceren een zeer zuinig verwarmingssysteem, zonder onderhoud en verbonden met de huidige technologieën.

Oplossingen voorstellen voor de problemen van vandaag zit in onze bedrijfscultuur. Onze toestellen van hoge kwaliteit, die voldoen aan de strikte technische normen en met de beste marktgarantie, zijn overal in België geplaatst dankzij de expertise van 40 elektriekers.


Uw functie: Na een uitgebreide opleidingsperiode, waarin je onze producten en de te volgen marketingstrategie leert kennen, sta je in voor het creëren en het beheren van een klantenportefeuille. Je doet een gepersonaliseerde studie van de particuliere woning en biedt een technische en energetische oplossing aan. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager.

 

Ons aanbod: Een organisatie in volle groei die een langetermijnvisie vooropstelt. Een uitdagende en afwisselende functie waarbij hard werken loont. De mogelijkheid om initiatieven te nemen in het kader van klantenbinding en dit binnen een enthousiaste teamsfeer. Een aantrekkelijk en competitief salarispakket, aangevuld met extra legale voordelen.

 

Uw profiel:  Je bent een gepassioneerde verkoper, je kan zelfstandig en professioneel werken, je bent in staat om op een creatieve manier oplossingen te zoeken. Je bent Nederlandstalig, maar kennis van het Frans is een pluspunt. Je bent in het bezit van het rijbewijs B.

Datum van publicatie: 2020-02-06
Geldig tot: 2020-12-31